Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

slušná kulhánková

1. 7. 2012 12:58
Postupně se prokousávám

těmito články a musím říci, že něco tak chytrého a prorockého jsem ještě nečetl. Je to bohužel jen pro chytré a uvažující lidi, ti ostatní se k tomu jednou dostanou až přes svůj život - zatím jsme v situaci, kdy se na Titanicu ještě pořád tancuje.

Díky překladatelům za zprostředkování, škoda, že tohle lidi nezaujme, jsou na to moc tupí. Jak ostatně vidno z počtu čtenářů a minima příspěvků. Zatímco pod nesmysly se strhávají diskuzní bitvy.

0 0
možnosti
SK

slušná kulhánková

30. 6. 2012 23:11
Zajímavý úhel pohledu,

jsem zvědav, jak to zdejší vzdělanci poberou.

0 0
možnosti
MR

iluminat

30. 6. 2012 22:16
vy jste nejaky fundamentalista?

a to ze se blizi konec americkeho imperia jsem slysival uz jako dite, za batusky Stalina. Uz uz se to blizi souzi, a helemese SSSR se podelalo, Cina zmenila na kapitalismus jak vysity, a USA furt stoji. To je hnus,co?

0 0
možnosti
W

wiki5.5

1. 7. 2012 2:09
Re: vy jste nejaky fundamentalista?

asi tak... a navic Amerika je tak barevna, ze budete-li chtit najit jakykoliv uhel pohledu a z neho vyvodit trena vyvoj macesek tak se vam to povede

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 877x
John Michael Greer je Hlavním Arcidruidem Starobylého Řádu Druidů v Americe a je autorem více než dvaceti knih s širokým záběrem témat. Žije v Cumberlandu (Maryland) s manželkou Sarou. Články překládají Marta Kvapilová a Petr Talaš.

Seznam rubrik